Ik ben bijzonder dankbaar dat ik door middel van het geven van consulten kan laten zien dat het leven door gaat na de dood. 

Een overleden dierbaren waarmee het contact ontstaat kan waarnemen en hun boodschappen kan vertalen naar onze realiteit.

Mijn ervaring is dan ook dat het heel bijzonder is om een verbinding te leggen tussen mijn cliënt en hun dierbaren en dan met name om hen te laten ervaren, dat zij na de overgang naar een volgende dimensie, toch voortleven.

Als medium ben ik een brug tussen jou en je dierbaren. Hoe mooi is het om als medium jou overleden dierbaren een stem te mogen geven.

Karaktertrekken, gedeelde herinneringen en details van het voorbije leven komen bij mij door en geven vaak ontroerende herkenning.

 Tijdens een reading kan ik ook uw eigen energie lezen.

Zaken waar u in uw eigen leven tegenaan loopt zullen aan de orde komen en patronen in uw leven worden duidelijk gemaakt.

Dingen uit het verleden en het nu, jouw persoonlijke ontwikkeling, werk of relatie zijn zaken die aan de orde kunnen komen.

Terwijl ik uw energie lees, wordt ik me bewust van overleden dierbaren die aanwezig zijn, en stem ik me verder af op hen en maak contact met een of meerdere dierbaren. Ik werk hierbij volgens de Engelse methode.

Dit wil zeggen dat ik het aan de spirituele wereld over laat welke overledene door wil komen.

Ik zal uw dierbare beschrijven aan de hand van voor hen karakteristieke kenmerken zoals, persoonlijkheid, gedeelde herinneringen, etc.

Maar het kan ook zijn dat ze informatie doorgeven over bepaalde situaties uit jouw leven.

Meestal doen "ze" de moeite om door te komen omdat ze een boodschap  willen doorgeven. 

 

Een reading duurt ongeveer  60 minuten.

Kosten voor een Reading zijn € 75

Als u wilt kan er bij een reading voor een meerprijs van €10  een Ziels-tekening voor u gemaakt worden.