Mijn naam is Gaby Schrijvers,

Hypno- en trancetherapeut, Medium en Encaustic &Art coach®.

Ik bied Trance-healing en diverse workshops aan en werk graag met bijenwas, verf, intuïtief schilderen, de Art of Allowing en Ziels-schilderingen.

Net wat er nodig is.

Daarnaast ben ik moeder van 2 prachtig volwassen dochters en oma van een kleinzoon,  geboren in Nederland en sinds 2008 woonachtig in België.

Een aardig pakket met opleidingen en een gereedschapskist vol met tools, want ik leer graag en vind het fijn en belangrijk om mezelf te ontwikkelen en te blijven leren.

Van kleins af aan heb ik een sterk ontwikkelende intuïtie en ben ik hoog gevoelig.

Het spirituele, de dood en wat is er na de dood hield me toen al bezig.

Ik heb zelf veel mogen leren door mijn persoonlijke ervaringen en leer graag vanuit alles dat het leven mij te bieden heeft. Ik verbind graag theorie en ervaring.

Ik ben in 2015 begonnen met Hypnotherapie, de interesse hiervoor is gewekt doordat ik jaren ervoor in een burn-out/ depressie terecht kwam. En hiervoor een hypnotherapeut bezocht heb. Deze vorm van therapie heeft mij zoveel gebracht dat ik dit ook aan andere mensen wilde gaan geven.

Door goed te luisteren, zelfonderzoek te doen en te accepteren dat wat er is bewandel ik mijn pad.

Het is mijn passie om jou te mogen te begeleiden, te inspireren in en op jouw unieke en eigen pad. Ik geloof dat daarin jouw wensen, verlangen en behoeftes centraal mogen staan. Daarbij kijk ik graag wat jij nodig hebt en wat bij jouw specifieke situatie past.

Ben jij bereidt om de “kleur en kracht” in jezelf te willen zien?

 

Mijn Motto : “ Breng kleur in je leven”.

Neem gerust contact met me op zodat we kunnen kijken wat er mogelijk is en vooral wat jij nodig hebt.  

Je hoeft jouw pad niet alleen te bewandelen, laten we het samen doen!

Ik loop graag met je mee.